Extra voor leerkrachten

Extra voor leerkrachten

Vanaf 2020 is techniek verplicht. Wil je ook je onderwijs ontwikkelen met onderzoekend en ontwerpend leren en 21st century skills? En dat allemaal náást de andere ‘verplichte’ vakken en methodes? Soms lijkt het een onmogelijke opgave. Met de projecten van De Uitvinders heb je een perfect inhoudelijk kader én duidelijke structuur om dit vorm te geven in je klas. Het gaat vanzelf! Als je (team) tóch wat hulp kan gebruiken zijn er trainingen en gastlessen beschikbaar. Samen ontdekken we onze talenten!


Ervaringen van leerkrachten

Video review leerkrachten

Mieke van den Berg

Leerkracht groep 7 van Basisschool D’n Hazennest in Tilburg

“Als je iets gaat bouwen moet je meten en rekenen, maar ook overleggen. Bijvoorbeeld over materiaalgebruik. Juist sociale aspecten zoals het ontdekken en waarderen van elkaars competenties maar ook het omgaan met teleurstelling als jouw idee niet wordt gedragen vormden de verrassende leermomenten van het project.”

Marie José Naaijkens

Leerkracht groep 7/8 van Basisschool Sinte Lucij in Steensel

“Het ene kind legt het accent op het bedenken van iets nieuws, de andere is weer beter in het uitwerken en compleet bouwen van een ontwerp. Weer een ander presenteert het idee. Ieder kind kan binnen de eigen competenties werken.” • Extra voor leerkrachten gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Extra voor leerkrachten teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpg, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden