Uitvinderswedstrijd

Uitvinderswedstrijd

Elk jaar organiseert Stichting De Uitvinders de landelijke Uitvinderswedstrijd. De leerlingen die de beste uitvindingen uploaden op deze website (zie de oude website voor de afgelopen jaren) worden uitgenodigd voor de finale aan het einde van het schooljaar. De Uitvinders kan ook helpen om in een bepaalde regio een finale te organiseren. Neem daarvoor contact op.

  • Uitvinderswedstrijd gastlessen

    Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


  • Uitvinderswedstrijd teamtraining

    Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


  • Excursies

    Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.