5 Stemmen

Speelgoed tegen verveling

Ingezonden door: Nena Groep 6A
School: BoschAkker


Speelgoed voor iedereen die zich thuis verveelt.
Nu wij allemaal thuis zitten kunnen we wel iets gebruiken om ons te vermaken.
Ik denk dat veel kinderen het leuk vinden om met dit speelgoed opdrachten te moeten uitvoeren, zonder zelf te moeten bedenken wat ze gaan doen. Dat doet het speelgoed voor ze.


De voordelen

Als je, je verveelt is het lastig om te bedenken wat je kunt gaan doen. Dankzij mijn uitvinding is dit probleem opgelost. Je kunt een schijfje laten vallen en de keuze wordt voor je gemaakt.


Bedacht door

Nena, Groep 6A basisschool BoschAkker Ik heb 2 video's. de eerste is de uitleg van mijn uitvinding. In de 2e video laat ik zien wat er allemaal op de briefjes zou kunnen staan. video 1: https://youtu.be/EX3xU3Wt7dM video 2: https://youtu.be/g78BaTIpGYM Veel kijk plezier!


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Speelgoed tegen verveling gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Speelgoed tegen verveling teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.