4 Stemmen

ruimte afval opruimer

Ingezonden door: Pieter albers
School: floralaan


Het is een raket dat al het ruimte afval opruimt.Hij heeft aan elke kant camera's waar door we hem kunnen besturen vanaf de aarde.Het heeft een soortvan net maar dan van hard martiaal.Het heeft aan alenkanten motoren om bij te sturen.En robot armen om eventuele afval dat de neten niet bereikt te pakken.Ook een zaag in het midden van de netten dat el het afval klein maakt en minder ruimte in neemt.Achter aan heeft het een ronden toren waar in al het nodigen brandstof woord bewaart.Op de toren zitten zonnepanelen die de armen de camera's´s en de zaag aandrijven.Ook zit er een antennen maar die zijn we er vergeten bij te teken maar die antennen scant de omgeving voor singanlen als die bij een sataliet gevonden is zorgt een robot arm er voor dat de sataliet niet in de zaag terecht komt en zijn baan niet verliest.


Meer informatie

Alles is eigenlijk van metaal.de netten zijn niet echt net maar veel harder eigenlijk ook gewoon metaal. de zaag is een ijzer snijder.


Bedacht door

ik ben pietergomez rivas tijn albers is een vriend en samen hebben we dit ontworpen met doel dat het de wereld gaat verbeteren


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • ruimte afval opruimer gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • ruimte afval opruimer teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.