16 Stemmen

Happy Happers

Ingezonden door: Eline van Ballegoij
School: BS Floralaan


Deze Happy Happers kan iedereen hebben, de ene is voor baterijen dat kun je zien aan de vorm van het mondje, ook is er een blij mondje waarin je dus ook grotere dingen in kan weggooien/plek om iets te bewaren, er is ook een driehoek mondje en daarin doe je eten. Het hoofd van de Happy Happers kan je eraf halen als een soort deksel.


De voordelen

voordelen: handige plek om of iets te bewaren of om iets weg te gooien. En duidelijke verschillen in mondje waardoor je kan zien of er batterijen in moeten of iets anders.


Meer informatie

materialen: 3 deksels met een mondje erin en 3 netjes om het afval of dingen die bewaard moeten blijven in te stoppen. En tape om het hoofdje te versieren.


Bedacht door

Ik ben Eline ik ben net 11 en ik zit op de BS Floralaan.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Happy Happers gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Happy Happers teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.