61 Stemmen

Handschudband

Ingezonden door: Merel Kooistra
School: KBS Agora


Via een touw van anderhalve meter toch de hand met elkaar schudden. Het liefst een creatief touw, waardoor je vrolijk wordt. Wij hebben er een gemaakt met loomelastiekjes.


De voordelen

Je kan weer handen schudden. Het is makkelijker kennis maken met elkaar.


Meer informatie

Nodig: Gekleurd touw of s clipje en loombandjes. Waarom: We vinden het jammer dat je geen handen meer kan schudden, dus we wilden hier een oplossing voor. Voor: Iedereen die graag handen schudt. Kostprijs: Als de touwen gemaakt moeten worden, alleen de prijs hiervan. Maximaal 10 euro. Samenwerken: Veel overleg gehad, we hadden wel 100 ideeƫn die niet werkten en toen heeft een van ons het uiteindelijke touw gemaakt en toen bleek dit wel te werken.


Bedacht door

Wij zijn Merel, Koen, Sofie en Guusje van de Agora groep 7/8 klas op de Koningin Beatrixschool. Wij vinden het leuk om nieuwe challenges aan te gaan en samen met elkaar tot een idee te komen. Wij werken namelijk dagelijks met challenges in de klas.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Handschudband gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Handschudband teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.