32 Stemmen

Fransel – Knapperige frangipane/knolselder pasta

Ingezonden door: Ortwin Fordel


Frangipane en stukjes knolselder are a match made in heaven. De smaak blijft nog lang nasmaken na het eten ervan. De smaken vullen elkaar perfect aan , geeft een knapperige beet aan de frangipane en verfrist het pallet. Deze gewaagde maar o zo lekkere boterham pasta met frangipane en stukjes knolselder kunnen een wereldwijde hit zijn. The missing food link ?


De voordelen

Nieuwe food match - nieuwe onovertroffen smaak.


Meer informatie

Knapperig savory/sweet pasta. Revolutionair!


Bedacht door

Ortwin, 50j, papa van 2 kinderen Seth en Elias. Hobbyhok en die graag experimenteert met 'left overs' uit de ijskast. Na het eten van vlees met knolselder salade een Frangipane als nagerecht. De smaken raakte verwikkeld op mijn pallet en ben terug naar de ijskast gelopen om een plakje knolselder tussen een stukje frangipane te steken om te zien of dit werkelijk zo een fantastische smaak combinatie was. Het was een culinair hoogtepunt :)


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Fransel - Knapperige frangipane/knolselder pasta gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Fransel - Knapperige frangipane/knolselder pasta teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.