2 Stemmen

De lopende band

Ingezonden door: Guusje Roelofs2
School: Floralaan


Hoi! Mijn idee is de lopende band. Dat is een band die draait op groene energie, namelijk zonnepanelen. Het zorgt ervoor dat de dieren kunnen eten zonder dat iemand dat zelf hoeft te doen. Als de zon er even niet is dan kun je de draaimolen inschakelen. Je denkt nu vast: draaimolen?! Nou, niet echt een draaimolen natuurlijk maar een rond ding waar je een gewichtje in kan zetten en dan gaat het draaien, dus ook de lopende band met het eten voor de dieren. Ik hoop dat jullie op mijn idee stemmen!


De voordelen

Groene energie Gerecycled rubber (voor de band)


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • De lopende band gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De lopende band teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).