4 Stemmen

Corona-Chair

Ingezonden door: Chris Voets


Wat is er nu fijner dan samen wandelen? Zeker voor mensen die slecht ter been zijn is een wandeling de ideale tijdsbesteding met kinderen of kleinkinderen. Met de Corona Chair kun je dat weer veilig doen.


De voordelen

Via de extra spiegel kun je tijdens het wandelen ook nog fijn oogcontact hebben en lachen naar elkaar. Beter dan bij een gewone rolstoel dus!


Meer informatie

Op bestaande rolstoelen komt een eenvoudige perspexplaat bovenop de rugleuning. Op een veilige plek is een gleuf of opening om het geluid door te laten zodat gesprekken mogelijk blijven. Bovenaan de perspexplaat is een verstelbare spiegel bevestigd die zorgt voor het oogcontact.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

 • Corona-Chair gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Corona-Chair teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).