menu

De Groene Woonwagen

De Groene Woonwagen

School: Basisschool Floralaan


De Groene Woonwagen werkt op groene energie. Hij heeft zonnepanelen op het dak die voor de stroom zorgen. Er zijn veel ramen, zodat je geen lampen nodig hebt. Bij de ramen zijn ook gordijnen die zorgen voor wat privacy. De Groene Woonwagen wordt getrokken door een elektrische auto. Dat is fijn, want zo hoeft de woonwagen niet te stoppen om te tanken. Voor de zekerheid heeft de woonwagen een benzinetank. Zo kan de woonwagen altijd vooruit.

De Groene Woonwagen is een woonwagen die werkt op groene stroom. De woonwagen heeft zonnepanelen op het dak en veel ramen met gordijnen voor veel of weinig licht, zodat je geen lampen nodig hebt als je gaat eten of lezen. De woonwagen wordt aan een elektrische auto vastgemaakt die werkt op groene stroom.


De voordelen

De Groene Woonwagen werkt op groene energie. Je hebt geen lampen nodig, want er zijn genoeg ramen met gordijnen voor de privacy.

De voordelen van De Groene Woonwagen zijn dat de woonwagen op groene stroom werkt. De woonwagen wordt door een elektrische auto getrokken en zo hoeft de woonwagen niet te stoppen om te tanken. Je hebt geen verlichting nodig in de woonwagen, want er zijn veel ramen met gordijnen voor de privacy.
De Groene Woonwagen werkt op groene energie. Je hebt geen lampen nodig, want er zijn genoeg ramen met gordijnen voor de privacy.De voordelen van De Groene Woonwagen zijn dat de woonwagen op groene stroom werkt. De woonwagen wordt door een elektrische auto getrokken en zo hoeft de woonwagen niet te stoppen om te tanken. Je hebt geen verlichting nodig in de woonwagen, want er zijn veel ramen met gordijnen voor de privacy.


Meer informatie

De materialen: Hout, rubber, stof, glas, metaal en zonnepanelen.
De Groene Woonwagen is bedoeld voor het circus.
De woonwagen kost 2.999,99 euro.
Ik ben op het idee gekomen doordat ik bij het circus meteen denk aan een woonwagen. En het milieu wordt flink beschadigt door de CO2-uitstoot. Zo ben ik op De Groene Woonwagen gekomen.

De materialen van De Groene Woonwagen zijn: Hout, stof, metaal, rubber, zonnepanelen en glas. De Groene Woonwagen is bestemd voor het circus. Het kost 2.999,99 euro om de woonwagen te kopen. Ik ben op het idee gekomen, doordat ik bij het circus meteen dacht aan woonwagens. En omdat het milieu erg beschadigt door de CO2-uitstoot, werkt de woonwagen op groene energie.


Bedacht door

Ik ben Meis, de bedenker van De Groene Woonwagen. Ik ben 12 jaar oud en zit op Basisschool Floralaan in Eindhoven.


Media