menu

B & MINI

B & MINI

School: St Jozefschool Amsterdam


De B & MINI is een duurzaam voertuig door de charmante zonnepanelen op de kont en de windenergie en licht energie. Het idee is dat het een minion voorstelt. Hij kan rijden op hobbelige wegen door de handige wielen, ook kan hij vliegen door 2 magneten die elkaar aantrekken. Het heeft een binnenzwembad en een buitenzwembad dus dat is ook fijn als je het warm hebt. Hij heeft ook een slaapkamer voor als je moe bent want hij kan automatisch rijden! Wij hopen dat we met dit voertuig een goede kans krijgen in te top 3! We horen het! Liefs van Stella en Vayèn


De voordelen

Je kan een heerlijk slaapje doen als je moe bent want hij kan automatisch rijden! En je kan ook nog lekker zwemmen in een binnenzwembad en een buitenzwembad! Het bed ligt trouwens ook heerlijk.


Meer informatie

En als je helemaal lekker gezwommen hebt en even een heerlijk tukje hebt gedaan dan ben je klaar! Nee hoor grapje natuurlijk ben je dan niet klaar want er is ook nog een discozaal! Na dan ben je klaar! Nee nee want de discozaal heeft raampjes en als het dan heel donker is dan zet je de discozaal aan en dan schijnt het door het raam! Net als koplampen!


Bedacht door

Stella en Vayèn


Media