menu

Doe mee aan De Uitvinderswedstrijd 2023

Voor de basisschoolgroepen 5 tot en met 8 organiseren we ook in 2023 weer De Uitvinderswedstrijd. Leerlingen worden met een inspirerende opdracht uitgedaagd om een uitvinding te bedenken. Per leerjaar is er een ander thema. De Uitvinderswedstrijd sluit prachtig aan bij een excursie naar De Ontdekfabriek (Eindhoven), Ontdekhal (Utrecht) of Uitvindfabriek (Breda) en/of het lesprogramma van De Uitvinders. Maar ook zonder dat je daarvan gebruik maakt kun je prima deelnemen aan de gratis wedstrijd!

Meedoen aan De Uitvinderswedstrijd 2023 (gratis)

Finale in Breda of Endhoven

Download voor jouw klas(sen) (groep 5 tot en met 8) gratis de lesbrieven van Het Grote Mensen Mysterie, De Verdronken Rivier, Het Verborgen Oog of Het Zonnewiel. Doe mee aan De Uitvinderswedstrijd 2023 (dat kan ook los van de overige lesbrieven) en misschien zien we jullie wel in de finale op 4 juli in Breda of op 30 juni in Eindhoven!

Download opdrachten Uitvinderswedstrijd 2023

Amsterdam

Voor de groepen 7 en 8 uit de regio Amsterdam is er een speciale editie met een finale bij Move Amsterdam op 7 juli. Doe mee aan de Move Amsterdam Uitvinderswedstrijd en win een uitstapje naar een echt race-evenement!

Aanmelden voor de Move Amsterdam Uitvinderswedstrijd

Sponsoren van De Uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.