Invented by All

Jongeren innoveren voor echte bedrijven!

Met Invented by All gaan leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs aan de slag met innovatie-uitdagingen van echte bedrijven. Met Invented by All ontdekken leerlingen toekomstkansen in het bedrijfsleven en ontwikkelen hun 21st century skills.

Het mes snijdt aan twee kanten: bedrijven profiteren van de nieuwe, frisse kijk van de jeugd op hun innovatievraagstukken. Bovendien interesseren ze toekomstige arbeidskrachten voor de eigen branche.

Bedrijven die meedoen aan het Invented by All zijn innovatieve, maatschappelijk betrokken bedrijven. Werk je ook bij zo’n bedrijf? Of wil je op school (VO) aan de slag met Invented by All? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@inventedbyall.nl of bel Carlijn Meijs 06-14161595.

Bekijk hieronder de projecten

 • Invented by All gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Invented by All teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.