Excursie

Excursie

Als klap op de vuurpijl kan het avontuur in de klas worden aangevuld met een excursie naar De Ontdekfabriek (Eindhoven) of De Uitvindfabriek (Breda). Daar komt het Uitvindersavontuur tot leven in een fantastische speelfilm. In de inspirerende omgeving van het oude gebouw met de filmrekwisieten nemen leerlingen deel aan verschillende workshops. (ook zonder lesprogramma in de klas is de excursie een fantastische en leerzame beleving)

De Ontdekfabriek  De Uitvindfabriek

  • Excursie gastlessen

    Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


  • Excursie teamtraining

    Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


  • Excursies

    Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.