Uitvinders excursie

Uitvinders excursie

Als klap op de vuurpijl kan het avontuur in de klas worden aangevuld met een excursie naar De Ontdekfabriek (Eindhoven), De Ontdekhal (Utrecht) of De Uitvindfabriek (Breda). Daar komt het Uitvindersavontuur tot leven in een fantastische speelfilm (bij elk avontuur hoort steeds een andere speelfilm). In een inspirerende omgeving werken de leerlingen aan verschillende creatieve workshops binnen de context van het betreffende avontuur.


Losse uitvindersexcursie

Geen tijd om het lesprogramma op school uit te voeren? Geen probleem: ook zonder lesprogramma in de klas is de uitvindersexcursie een fantastische en leerzame beleving.

 • Uitvinders excursie gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Uitvinders excursie teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.