Projecten

Op deze pagina vind je het overzicht van verschillende projecten waaraan je kunt meedoen (of die al geweest zijn): uitvinderswedstrijden, presentaties van ontwerpen enzovoort. Bij de meeste projecten kunnen deelnemers hun eigen creaties online presenteren en daarvoor online stemmen werven.

Kijk voor projecten uit het verleden ook op één van onze oude websites: De Uitvinders of BrainTrigger


Een eigen (regionaal) project

Als je in een bepaalde regio of met een bepaalde groep van scholen of bedrijven een eigen project of ontwerpwedstrijd wilt hosten op deze website laat het ons dan weten!

 • Projecten gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Projecten teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.