15 Stemmen

Windmolenhuisje met oplaadbare oprit

Ingezonden door: Tijn v Haandel


Een huisje met een windmolen en oplaad-oprit voor elektrische auto’s.
De windmolen zorgt voor alle stroom in je huis EN de oprit.


De voordelen

Het is goed als er alleen maar elektrische auto's zijn. Dan wordt er geen benzine meer gebruikt en dat is goed voor de natuur. De windmolen zorgt voor gratis stroom voor je oprit. Je hoeft geen stekker meer in je auto te stoppen, je kan er gewoon op rijden en dan gaat het laden automatisch.


Meer informatie

Ik heb eerst een doos in stukken gesneden. Van dat karton heb ik het huisje en de oprit gemaakt. Met een lijmpistool heb ik alles aan elkaar gemaakt. Ook een speciaal glas-dak en ramen heb ik gemaakt van lijmpistoollijm en plakband. Voor de windmolen heb ik ijslolliestokjes gebruikt.


Bedacht door

Ik ben Tijn en ik ben 8 jaar. Samen met mijn broer ben ik huisjes aan het maken voor Wat.als.stad. Hij zet zijn huisje ook hier op de site. Zoek hem maar op, hij heet Job.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Windmolenhuisje met oplaadbare oprit gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Windmolenhuisje met oplaadbare oprit teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.