Ben jij de eerste... stem nu

Tentoonstelling/Exhibition

English version below

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus sluiten we de eerste periode van de Zomerschool af met feestelijke tentoonstellingen. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus sluiten we de tweede periode van de Zomerschool af met feestelijke tentoonstellingen.

Tijdens de tentoonstelling laten alle kinderen aan hun ouders en broers en zussen zien wat ze gemaakt en gedaan hebben tijdens de Zomerschool. Ze krijgen dan ook hun eigen Zomerschool-diploma uitgereikt! Ouders kunnen bij de informatiemarkt meer te weten komen over activiteiten en ondersteuning voor hun kinderen in Eindhoven. Er is informatie van Bibliotheek Eindhoven, Lumens/Dynamo Jeugdwerk, Eindhoven sport, Playing for Success, Jeugdfonds sport en cultuur en Stichting Leergeld.

—————————————————————————————————————————————————————-

Friday 6th and Saturday 7th of August we end the first period of the summer school with exhibitions. Friday 27th and Saturday 28th of August we end the second period of the summer school with exhibitions.

During the exhibition all children will show their parents and brothers and sisters what they have made and done at Summerschool. They also receive their own Summerschool-certificate! At the informationmarket parents can get more information about activities and support for their children in Eindhoven. You can find information from Bibliotheek Eindhoven, Lumens/Dynamo Jeugdwerk, Eindhoven sport, Playing for Success, Jeugdfonds sport en cultuur en Stichting Leergeld.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Tentoonstelling/Exhibition gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Tentoonstelling/Exhibition teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.