Ben jij de eerste... stem nu

Stoomticket

Ingezonden door: Mirte Lingsma
School: KC aan de Oosterplas


het is gemaakt van een soort dynamo waar je de tickets om heen hebt zitten. Als je een ticket pakt komt er stroom door het apparaat.en die stroom gaat door een draad naar het circus. Dus als er genoeg bezoekers komen is er genoeg stroom voor een hele show.

Maar als er minder bezoekers komen is er dus minder stroom dus duurt de show minder lang. dus het is eigenlijk de bedoeling dat alle tickets op gaan en dat er eigenlijk te veel mensen komen dat er mensen moeten wachten op de volgende show wat dan jammer is voor die mensen maar fijn voor het circus want dan weet je dat er sowieso mensen bij de volgende show komen.


De voordelen

..


Meer informatie

nou we zaten te denken en te denken en toen maakten Mirthe een tekening en dat was meteen raak dat wilden we maken Mirthe heeft een de stroomticket in het klein gemaakt en Luuk en Loeka hebben in het klein een circus gemaakt. en Quinty heeft bij ze allebei geholpen.


Bedacht door

Wij zijn Loeka, Mirte, Quinty en Luuk uit groep 7/8


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Stoomticket gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Stoomticket teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.