Spelregels De Uitvinderswedstrijd 2020

De online inzendingen worden beoordeeld door de jury. De jury beoordeelt deze inzendingen op basis van originaliteit, uitwerking, presentatie en aantal stemmen.

Een week na de uiterste inzenddatum horen de deelnemers of ze zijn geselecteerd voor een finale. Daar mogen de finalisten hun uitvinding presenteren aan de jury die de uiteindelijke winnaars kiest. De hele klas is dan uitgenodigd!

Voor alle zekerheid: het oordeel van de jury is bindend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Spelregels De Uitvinderswedstrijd 2020 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Spelregels De Uitvinderswedstrijd 2020 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).