9 Stemmen

Pauze in de bouw

Ingezonden door: Bas Brekelmans


Omdat de bouwvakkers die bij ons thuis hard aan het werken zijn ook pauze verdienen maar dan toch de 1,5 afstand moeten houden is er door mama en mij goed nagedacht over hoe de mannen toch gemakkelijk zonder na te denken pauze kunnen houden. Het idee is simpel en eigenlijk overal te gebruiken.

Het enige wat je nodig hebt is een tuinbank met kussens en een rolmaat van minimaal 1,5 meter. Door de afstand tussen de 2 kussens op te meten en ze op die afstand neer te leggen kunnen de bouwvakkers zonder na te denken meteen gaan zitten. Er hoeft niet meer gekeken te worden naar de afstand want dichter bij zitten is niet meer mogelijk.


De voordelen

Doordat er geen extra spullen nodig zijn kan iedereen dit proberen. Meet gewoon de afstand op en haal de extra kussens weg. Iedereen weet waar die kan gaan zitten dus ook als er een keer een andere bouwvakker komt, of vriendjes en vriendinnetjes weet iedereen meteen waar er gezeten kan worden.


Meer informatie

De meeste mensen met een tuin hebben wel een lekker bankje met kussens en een rolmaat dus eigenlijk kan iedereen meteen beginnen met deze simpele oplossing. Omdat je een paar zitplekjes weg haalt kunnen er ook automatisch minder mensen op bezoek komen, WIN WIN!!!!


Bedacht door

Hoi ik ben Bas en ik heb samen met mijn moeder een oplossing bedacht zodat de bouwvakkers die bij ons thuis hard aan het werk zijn toch lekker pauze kunnen houden.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Pauze in de bouw gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Pauze in de bouw teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.