248 Stemmen

Knuffelwasbak

Ingezonden door: Opa Harrie En kleinkinderen


Het is een grote wasbak met een glasplaat ertussen. De plaat steekt een klein stukje in het ‘zeepwater’. Van twee kanten kun je je handen wassen en veilig de ander onder water aanraken.


De voordelen

Er is een heel groot voordeel, namelijk dat we opa en oma dan eindelijk weer kunnen knuffelen met onze handen:)


Meer informatie

We gaan hem in het echt maken, want wij en opa kunnen niet meer wachten!!! Daarvoor zijn we nog op zoek naar een goede plastic bak. Het plastic glas hebben we al! We zullen daar later nog foto’s en een filmpje van toevoegen.


Bedacht door

Opa Harrie - Job - Tijn


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

 • Knuffelwasbak gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Knuffelwasbak teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).