5 Stemmen

Kant-en-klaar bouwpakket Lockdownlicht

Als je gek bent op dingen in elkaar zetten bestel je in onze webshop het kant-en-klare bouwpakket Lockdownlicht. Je kunt deze helemaal pimpen zoals je zelf wilt. Wat voor kleuren en vormen ga jij gebruiken? En zet je er ook een wens of boodschap op?

Als je Lockdownlicht helemaal klaar is mag je natuurlijk mee doen met de Thuisvinderswedstrijd. Maak hier je inzending aan of maak er een TikTok video van met #Thuisvinderswedstrijd. Het mooiste Lockdownlicht met de mooiste presentatie wint een kinderfeest in De Ontdekfabriek, De Uitvindfabriek of De Ontdekhal.

Deze video laat je zien hoe je het bouwpakket in elkaar zet

Dit bouwpakket is mede mogelijk gemaakt door GLOW Eindhoven.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Kant-en-klaar bouwpakket Lockdownlicht gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Kant-en-klaar bouwpakket Lockdownlicht teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.