9 Stemmen

Happy Appartment

Ingezonden door: Ronny Ali
School: De Fontein


Wij hebben het huis verbetert op de manier van wat de inwoners wouden dus we hebben het appartement helemaal opnieuw ingesteld


De voordelen

Een warmer huis in de winter en een kouder huis in de zomer dus betere isolering. Minder kosten betalen voor energie en water dus minder douchen zoals 5 minuten en minder elektriciteit verspillen dus niet het licht aanzetten en infrarood panelen in je huis zetten. Meer contact met buren dus als je iets nodig hebt aan je buren vragen om hulp of zei je eerst kunnen helpen. Wonen op een manier die minder schadelijk is voor de aarde dus bijvoorbeeld eten niet op gas maar elektrisch. Meer of juist minder groen in en om je huis zodat je veel natuur hebt misschien zelfs een speeltuin rond de beurt. een veilige buurt is goed je dingen op slot zetten zodat ze niet gestolen worden. een mooi trappenhuis is met led verlichting en bij elke deur een bel en misschien als het kan een lift.


Meer informatie

Het vervangen of verbouwen van bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. energiebesparende maatregelen voor uw eigen woning, zoals een nieuwe warmtepomp, spouwmuurisolatie of vloerisolatie. We gaan het structuur helemaal veranderen van de binnen kant van het huis.


Bedacht door

Wij zijn Ronny, Danique, Amelie en Max


PDF bestand:


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Happy Appartment gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Happy Appartment teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.