6 Stemmen

Een huis in woestijn

We hebben een huis gebouwt van lego en nog een windmolen gebouwt


De voordelen

Onze huis is niet te warm niet te koud voelt fijn om te wonen en heeft voldoende voedsel en energie De energie werkt op de windmolen en omdat in de woestijn is er voldoende wind dus het werkt dan veel energie op en de voedsel is gekweekt in een kas dus is bomvol met vitamine en is ook heel lekker omdat je dat zelf hebt gekweekt en de huis is ook stevig genoeg om zandstormen tegen te houden zo'n huis wil toch iedereen?


Meer informatie

We hebben lego voor ons huis en ijzer tandwielen en een motortje voor ons windmolen (soms werkt hij niet)


Bedacht door

Hallo allemaal Wij zijn FRED en jasper wij zijn van het Maria Montessorischool Van Den Haag we hebben een huis gebouwt dat jij in de woestijn kan overleven en zelfs daar fijn kan wonen (een miniversie)


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Een huis in woestijn gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Een huis in woestijn teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.