3 Stemmen

De uitschuifhendel

Ingezonden door: Rebecca van den Berg Jeths
School: Floralaan


De uitschuifhendel is handig voor tijdens de show. Zo werkt het: Als de acrobaat bijvoorbeeld net klaar is met zijn optreden kan je de uitschuifhendel gebruiken. De clown heeft nu (bijvoorbeeld) een wipwap nodig die is best zwaar. Daarom schuif je hem eerst gemakkelijk op de band van de uitschuifhendel en daarna duw je tegen de hendel zelf, omdat het op zonne-energie en op eigen kracht werkt is het gemakkelijk om dat te doen. Als de clown klaar is met zijn optreden trek je aan de hendel en komt de wipwap makkelijk terug.


De voordelen

Hierdoor kan je makkelijker wisselen van attributen tijdens je show. En je kan de uitschuifhendel makkelijk verplaatsen door de wielen die eronder zitten.


Meer informatie

Hij is gemaakt van stevig plastic daardoor is hij zelfs als de wielen stuk gaan makkelijk te verplaatsen.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • De uitschuifhendel gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De uitschuifhendel teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.