2 Stemmen

De Corona Bril 1000

Ingezonden door: Jadayne Troncon
School: Floralaan


Het is een corona bril. En je hebt ook oortjes die je extra erbij hebt. En er is dan een speciaal knopje waar je op moet klikken als je iemand een hand wil geven. Als je bijvoorbeeld je familie op straat ziet of je vrienden dan ga je voor ze staan en dan zeg je hoi of hallo en dan ga je 2 meter voor hun staan en dan klik je op het knopje. Er zit ook een speciaal laagje op een van de glazen en dan scant die het. En dan hoor je in je oortjes die je dan aan hebt of die gene wel of niet corona heeft en dan kan je die gene een hand geven of niet. Je kan ook de bril ook vermommen dus de dingen die je er lelijk aan vind kan je vermommen. Maar dan moet je naar de winkel van waar je het hebt gehaald en dan doen hun het voor je en dan lijkt het op een echte bril.En de vorm van je bril kan je ook bepalen. Willen jullie alsjeblieft op mij stemmen.

STEM OP MIJ !!!!!!!


De voordelen

De voordelen zijn. 1. Je kan weten of die gene wel corona heeft of niet 2. Je bent veilig. 3. Je kan die gene als die niet corona heeft een knuffel geven


Meer informatie

Het kost voor 1 20,- maar voor het is nu 3 voor de prijs van 1 het is van een echte bril gemaakt en is ook veilig.


Bedacht door

Ik ben Jadayne en hou van knutselen en van dansen en ik wil heel graag winnen dus STEM OP MIJ!!!!!!!


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • De Corona Bril 1000 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Corona Bril 1000 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.