1 Stem

Corona Vermaak Robot

Ingezonden door: Mats Moeliker
School: Basisschool Floralaan


Ik heb een robot gemaakt die mensen vermaakt, vooral oude mensen, die zich vervelen in deze tijden van de corona crisis. De robot kan mensen vermaken door een praatje met ze te maken, een spelletje doen en de robot kan zelfs iets voor je halen of iets voor je maken.
Op deze manier worden eenzame mensen vrolijk gemaakt en het gebeurt veilig. Daardoor wordt de wereld een stukje beter en gezelliger tijdens de corona crisis.


De voordelen

De uitvinding helpt mensen die eenzaam zijn Ze krijgen veilig gezelschap


Meer informatie

Robots worden speciaal ontworpen en geprogrammeerd voor het uitvoeren van de taken die de eenzame en kwetsbare ouderen het meeste kunnen helpen. De robot wordt gemaakt van gerecyclede materialen


Bedacht door

Ik ben Mats, ben 11 jaar oud en zit in groep 7b van de Floralaan in Eindhoven. Ik hou van gamen en de sport die ik beoefen is wielrennen.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Corona Vermaak Robot gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Corona Vermaak Robot teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.