13 Stemmen

Blindpaal

Ingezonden door: Boudewijn M
School: Maria Montesorri


Ik dacht bij me zelf hoe kunnen blinde mensen de straatnaam weten als ze alleen buiten wandelen. Dus de blindpaal het is eigenlijk een straatnaambord maar dan met een speaker van 50 decibel. De speaker gaat aan als de sensor die er op zit beweging ziet. dan zegt de speaker Tomatenlaan bijvoorbeeld enzovoort.


De voordelen

De voordelen er van zijn dat blinde mensen toch de straatnaam weten. En daarmee een stuk van de blinde mensen blij maken.


Meer informatie

Welke materialen? Staal een speaker van 50 decibel en nog een straatnaam bord en nog een bewegingssensor. Voor wie is het? Het is voor blinde mensen.


Bedacht door

ik ben Boudewijn ik hou graag van gamen mijn favoriete game is Mad City in Roblox hockey basketbal en trampoline springen.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Blindpaal gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Blindpaal teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.