1 Stem

Bedrijfsinformatie BAM

De afgelopen 150 jaar zijn we van een klein timmerbedrijf uitgegroeid tot een grote en internationale firma in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. We ontwerpen, bouwen, onderhouden en ontwikkelen gebouwen en infrastructuur. Waarom? Om duurzame omgevingen te creëren, die het leven van mensen verbeteren.

Overal in Nederland maar ook in de rest van de wereld kom je projecten van BAM tegen. Zo hebben we over de wereld diverse stadions voor het WK voetbal gebouwd. In het centrum van Utrecht is Nieuw Hoog Catharijne door ons gerealiseerd, maar ook de sneltram naar De Uithof hebben we aangelegd. We ontwikkelen en transformeren de Bijlmer Bajes naar een nieuw stedelijk woongebied en in alle wijken in en rond Utrecht hebben we veel woningen gebouwd en gerenoveerd.

BAM kijkt ook vooruit, naar de toekomst. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. Bewust omgaan met je gezondheid speelt een steeds grotere rol voor veel mensen. BAM is nieuwsgierig naar hoe een woning kan bijdragen aan de gezondheid van de mensen die er (gaan) wonen. Wie weet woon jij later in een huis dat BAM ontworpen en gebouwd heeft.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Bedrijfsinformatie BAM gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Bedrijfsinformatie BAM teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.