2 Stemmen

1,5 meter sensor

Ingezonden door: Sofia Riesky Pereira
School: Floralaan


Mijn uitvinding heet, 1,5 meter sensor. Mijn doel van de uitvinding is dat je 1,5 meter afstand houd met mijn uitvinding. Wat doet mijn uitvinding : Je draagt een riem. Daar omheen zit een sensor. Als je dichter bij komt dan 1,5 meter gaat het piepen. bijvoorbeeld bij sommige diepvriezen heb je een sensor. Als je de diepvries lang open laat staan dan gaat het piepen. dus zo werkt de riem ook. Voordelen en nadelen, voordeel mensen houden meer afstand, je hebt minder kans op corona. Nadeel maakt veel geluid.


De voordelen

Je houden meer afstand en je hebt minderkans op corona


Meer informatie

Welke materialen heb ik gebruikt: een riem en een sensor ( nep) . Voor wie is het bestemd : voor iedereen bestemd behalve kinderen van 0 tot 3 jaar. Wat is de kost prijs : schatting 20,50 euro. Hoe kwam ik op het idee : ik dacht aan corona dus ik wouw iets maken wat met corona te maken had. Dus ik dacht aan alles maar toen dacht ik dat er nog niks op bedacht was dus ik dacht aan de diepvries als het lang open blijft staan dan zal het piepen en daar door ben ik op het idee gekomen.


Bedacht door

Ik ben Sofia en ik ben 10 jaar oud in oktober wordt ik 11.


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 1,5 meter sensor gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 1,5 meter sensor teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.