Zomerschool 2021

English version below

Voor Eindhovense kinderen op de basisschool organiseren De Ontdekfabriek en Korein Kinderplein weer de Zomerschool. De bedoeling is dat de kinderen die enthousiast zijn 6 keer naar de zomerschool komen deze zomervakantie. Ze gaan daar een leuk én leerzaam programma volgen.

Het programma bestaat uit lessen van De Uitvinders, een bezoek aan De Ontdekfabriek, sportactiviteiten, workshops van Lumens en Playing for Success en voorleesavonden van de Bibliotheek Eindhoven.

AANMMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Alle praktische informatie leest u hieronder door op de blokken te klikken.

Korein Groep and The Discovery Factory are organising a summer school for children in Eindhoven (4-12 years old). The children who are excited will be joining the summer school 6 times this summer break. They will follow a program that is both fun and educational.

During the program children join The Inventors classes, visit The Discovery Factory, do sports, join workshops by Lumens and Playing for Success and evenings of bookreading by Bibliotheek Eindhoven.

REGISTRATION CLOSED.

You can find all practical information by clicking the blocks below.

Inzending aanmaken

Inzendingen

Inzending aanmaken

Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.