Van den Berk Boomkwekerijen

Bij Van den Berk Boomkwekerijen kweken ze wel 1600 verschillende soorten bomen en struiken. Klanten van over de hele wereld kopen deze producten op basis van advies en trends. In de praktijk zie je dus vaak dezelfde soorten overal terug. Van den Berk is nu juist nieuwsgierig naar de boomkeuze van jongeren.

Jullie zijn de toekomst, jullie leven met de bomen die nu gekozen worden. Jullie advies is dus belangrijk voor de klanten van nu.

Toekomstbomen: Van Den Berk daagt jou uit om te ontdekken welke kwaliteiten bomen hebben en wat ze voor de mens, een stad, een speelplek, het milieu, etc kunnen betekenen. Als uitvinder ga je op zoek naar de voor jou perfecte combinatie van een boom, de plek waar hij staat en wat voor functie hij heeft.

Toekomstbomen is een Invented by All project waarin Van den Berk Boomkwekerijen samenwerkt met het Fioretti College in Veghel . Lees hier meer over Invented by All.

Inzending aanmaken

Inzendingen

Inzending aanmaken

Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.