Happy Building

Een Happy Building is een duurzaam, veilig en comfortabel gebouw. Bouwbedrijf Intersell werkt veel en nauw samen met de woningcorporatie De Alliantie. Samen staan ze voor flinke uitdagingen om woningen in het Gooi te renoveren zodat ze duurzamer, veiliger en comfortabeler worden.

Intersell en De Alliantie dagen jou uit! Welke innovatieve ideeën heb jij om bewoners meer woonplezier te geven?

De challenge is: Hoe ziet jouw duurzame, veilige, comfortabele en vooral happy flat eruit?

Je kunt jouw oplossing op deze website inzenden tot en met donderdag 25 november 2021. Een speciale voorronde-jury selecteert zes inzendingen voor de Grand Finale, die op 9 december 2021 plaatsvindt. De zes geselecteerde groepen mogen zich presenteren aan de vakjury onder voorzitterschap van Dik van Enk, directeur van Intersell. Er zijn mooie prijzen te verdienen.

Met dit Invented by All-project krijgen alle mavo-leerlingen in het Gooi de kans om kennis te maken met technische beroepen en te werken aan een levensecht vraagstuk van een bedrijf uit de regio.

Happy Building 🙂 is onderdeel van Sterk Techniekonderwijs het Gooi en mede mogelijk gemaakt door Maak het met Techniek en door cofinanciering van Wij-Techniek.

Inzending aanmaken

Inzendingen

Inzending aanmaken

Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.