December 2010: Serious request

Serious Request: help andere kinderen!

In De Ontdekfabriek kun je ontdekken of jouw toekomst ligt in techniek of design. Voor kinderen in arme landen die hun ouders hebben verloren aan de ziekte AIDS is er helaas nog geen Ontdekfabriek. Sterker nog: er is zelfs geen geld voor hen om naar school te gaan! Op de Markt in Eindhoven staat daarom in de week voor Kerst het Glazen Huis van Radio 3FM. Met de actie Serious Request wordt geld ingezameld voor kinderen die hun ouders hebben verloren aan AIDS. Zo kunnen zij – net als jij – werken aan een goede toekomst. En jij kunt meehelpen door mee te doen aan deze actie…

Jouw naam hoog in de lucht tijdens Serious Request van Radio 3FM

Stort €2,50 en wij schrijven jouw naam met een groot laserkanon op De Admirant: een gebouw van maar liefst 100 meter hoog! Je kunt je eigen naam zien vanaf de markt in Eindhoven waar het Glazen Huis staat. Je mag ook meer dan €2,50 storten. Voor 5 Euro wordt jouw naam dubbel zo vaak vertoond, voor €7,50 driemaal zo vaak, enzovoort…

Meedoen is heel eenvoudig!

Stort jouw bijdrage (minimaal €2,50) op rekeningnummer 1282.30.096 ten name van Stichting De Ontdekfabriek in Veldhoven. Vermeld daarbij “Serious Request” en jouw naam. Dat is alles. Wij zorgen voor de rest: jouw naam hoog in de lucht, minimaal 1 dag te zien vanaf de Markt waar het Glazen Huis staat. Jouw bijdrage gaat natuurlijk volledig naar Serious Request! STORTEN KAN TOT EN MET 24 DECEMBER!

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van het verloop van deze actie, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Voor bedrijven

Let op: het projecteren van boodschappen, merken en/of bedrijfsnamen is niet toegestaan. Het is het leukst als we zoveel mogelijk kindernamen kunnen projecteren: de namen van de kinderen van je medewerkers? Als je dat leuk vindt kun je een lijst met namen sturen aan info@deontdekfabriek.nl en daarbij vermelden wanneer jullie bijdrage is gestort. Vermeld daarbij ook het bedrag en de naam van de bankrekeninghouder die het bedrag gestort heeft.

Bedrijven kunnen naast Serious Request ook Stichting De Ontdekfabriek sponsoren natuurlijk! Neem daartoe contact op met Chris Voets 06-46382777.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door: Admirant Shopping, Resal Laser, Pointer Grafische Vormgeving, Q-Promotions, SupportPunt Eindhoven en Studio van Laar.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • December 2010: Serious request gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • December 2010: Serious request teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.