19 maart 2014 – Dag van de ingenieur

Op 19 maart 2014 organiseren het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs en branchevereniging NLingenieurs samen met De Ingenieur en Technisch Weekblad de Dag van de Ingenieur 2014. Op deze dag wordt het maatschappelijk belang van techniek extra zichtbaar gemaakt!

Dat gebeurt in De Ontdekfabriek natuurlijk het hele jaar al, maar om alle ingenieurs op deze dag speciaal in het zonnetje te zetten is De Ontdekfabriek op 19 maart 2014 GRATIS toegankelijk voor alle* ingenieurs!

We zijn open van 13-18 uur, reserveren is niet nodig!

*aannemelijk maken dat je ingenieur bent kan door het laten zien van van diploma, visitekaartje of iets dergelijks bij de kassa van De Ontdekfabriek. Alleen de ingenieur zelf mag gratis naar binnen, alle anderen betalen de normale toegangsprijs (Euro 7,50).

 

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • 19 maart 2014 - Dag van de ingenieur gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • 19 maart 2014 - Dag van de ingenieur teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.