De Uitvinders en Het Grote Mensen Mysterie genomineerd!

Cinekid Film- en televisiecompetities 2020

De Uitvindersfilm ‘De Uitvinders en het Grote Mensen Mysterie’ van regisseur Chantal de Jong is bij het kinderfilmfestival Cinekid genomineerd voor de Beste Nederlandse Korte Film Competitie. En daar zijn we beretrots op. Natuurlijk willen we winnen, maar deze nominatie is al een prijs op zich.

Met deze competitie zet Cinekid zich in om de mooiste nationale films kwalitatief te beoordelen en uitzonderlijke films te onderscheiden. Uit de selectie zal door een jury van nationale kinderfilmprofessionals gekozen worden welke film de Cinekid Beste Nederlandse Korte Live-Action juryprijs wint. De winnende film ontvangt een Gouden Leeuw en een geldprijs. De winnaars worden online bekend gemaakt tijdens de tweede week van het Cinekid Festival, van 19 t/m 23 oktober.

Wil je deze geweldige film ook zien?

Kom dan naar De Ontdekfabriek of De Uitvindfabriek. Daar speelt de film elk uur tijdens de openingstijden.

Voor schoolexcursies naar De Ontdekfabriek of De Uitvindfabriek is de film natuurlijk ook beschikbaar.

En – last but not least – bij deze film hoort een compleet lesprogramma van De Uitvinders.

 • De Uitvinders en Het Grote Mensen Mysterie genomineerd! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De Uitvinders en Het Grote Mensen Mysterie genomineerd! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.