Vrolijke kerstdagen en een gezond 2022

2021 was een bewogen jaar. En niet alleen door Corona. Want ondánks de Coronaperikelen zijn we er in geslaagd om De Ontdekhal tot leven te brengen. In de zomer met een fantastisch zomerprogramma, in het Voortgezet Onderwijs met Invented by All projecten en met flink wat bezoeken van enthousiaste basisschoolklassen en groepen uit het Voortgezet Onderwijs.

Kortom: het glas is -ondanks Corona- halfvol! En dat hadden we nooit kunnen schrijven zonder de steun van onze partners.

Iedereen bedankt voor jullie grenzeloze enthousiasme over onze activiteiten. Laten we samen doorgroeien in het komende jaar. Wat ons betreft heel graag!

Misschien is het een beetje cliché om ‘gezondheid’ te wensen voor het nieuwe jaar, maar voor het komende jaar maken we graag een uitzondering.

We wensen iedereen vrolijke feestdagen en een gezond nieuw jaar!

 • Vrolijke kerstdagen en een gezond 2022 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Vrolijke kerstdagen en een gezond 2022 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.