Invented by All van start!

Van 4 partnerbedrijven van De Ontdekhal zijn nu interessante ‘Invented by All’ challenges beschikbaar voor het Voortgezet Onderwijs in Utrecht.

4 gloednieuwe inspirerende opdrachten

Bekijk de opdrachten met de inspirerende filmpjes die we gemaakt hebben in samenwerking met Sterk Techniek Onderwijs Utrecht!

‘Healthy Living’ van BAM Wonen

‘Duurzaam Onderweg’ van Portaal

‘Peak shaving’ van Eneco

‘Tiny Living’ van Heijmans

Voortgezet Onderwijs scholen die een of meer van deze projecten willen doen (bijvoorbeeld in het kader van Loopbaanori├źntatie, techniekonderwijs, CKV of Prototyping, Onderzoeken en Ontwerpen): dat kan en is helemaal gratis. Mail┬áinfo@ontdekhal.nl

 • Invented by All van start! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Invented by All van start! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.