Filmopnames project Happy Building :-)

Fenne en Robbe speelden vandaag de hoofdrol in de korte introductiefilm die gemaakt wordt voor een nieuw Invented by All project in ‘t Gooi. Met dit project krijgen alle mavo leerlingen in ‘t Gooi de kans om kennis te maken met technische beroepen en te werken aan een levensecht vraagstuk van een bedrijf uit de regio.

Aannemersbedrijf Intersell werkt veel en nauw samen met Woningcorporatie De Alliantie. Samen staan ze voor flinke uitdagingen om woningen te renoveren zodat ze duurzamer, veiliger en comfortabeler worden. Maar hoe doe je dat? En wat voor innovatieve ideeën hebben jongeren om bewoners nog meer woonplezier te geven? De vraag voor leerlingen is: Hoe ziet jouw duurzame, veilige, comfortabele en vooral happy flat eruit? Happy Building 🙂

De film gaat leerlingen op weg helpen met inspiratie! We kijken nu al uit naar alle slimme oplossingen.

Happy Building 🙂 is onderdeel van Sterk Techniekonderwijs Regio ‘t Gooi en mede mogelijk gemaakt door cofinanciering van Wij Techniek.

Onder de noemer Invented by All organiseert De Ontdekhal nog meer projecten waarin regionale bedrijven samenwerken met middelbare scholieren. Bekijk ze hier.

Bedrijven die meedoen aan het Invented by All zijn innovatieve, maatschappelijk betrokken bedrijven. Werkt u ook bij zo’n bedrijf? Of wil je op school (VO) aan de slag met Invented by All? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@ontdekhal.nl

 • Filmopnames project Happy Building :-) gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Filmopnames project Happy Building :-) teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.