Vanaf 2 juni weer open voor publiek

Pfff… wat een jaar was 2021 tot nu toe. In december 2020 moesten wij onze deuren sluiten voor alle jonge uitvinders die met hun ouders techniekavonturen wilden beleven. En ook de eerste vijf maanden van 2021 konden we niet doen wat we zo graag willen: lekker samen met jullie bouwen aan uitvindingen.

Maar… na regen komt altijd zonneschijn! Wij gaan ervan uit dat we vanaf 2 juni (uiteraard is dit onder voorbehoud) onze deuren weer mogen openen.

Natuurlijk zal dat nog op reservering moeten om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt in onze ruimte. Maar we gaan ervoor!

Reserveer snel je plekje

We hebben ons reserveringssysteem open gezet voor de maanden juni en juli. Dus… wil je zeker zijn van een plekje en voor een geweldig uitje met het gezin? Reserveer dan nu! Uiteraard geldt: als we wegens Corona toch niet open mogen, krijg je gewoon je geld teruggestort.

Hopelijk zien we je heel snel in De Ontdekfabriek!

 • Vanaf 2 juni weer open voor publiek gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Vanaf 2 juni weer open voor publiek teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.