Shiny Sneeuwpop maken deze kerstvakantie

Kom je deze kerstvakantie naar De Ontdekfabriek? Dan kun je onder andere een leuke sneeuwpop maken. We leren je hoe je er een lichtgevende neus op kunt solderen. Een lichtgevend vriendje om mee naar huis te nemen! Deze workshop is inbegrepen bij een standaard ticket.

Kom je op 27 december naar De Ontdekfabriek? Dan kun je deelnemen aan een workshop natuurlijke inkt en stempels maken. Lees daarover meer via deze link.

And now in English

Will you be visitng the Dicovery Factory this X-mas holidays? Among other things you can make this nice Shiny Snowman! We will teach you soldering al LEDlight nose on it. A friend to take home with you! This workshop is included in our standard admission ticket.

If you choose December 27th for a visit you can take part in a special workshop making natural ink and stamps. Read all about it by clicking this link.

 • Shiny Sneeuwpop maken deze kerstvakantie gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Shiny Sneeuwpop maken deze kerstvakantie teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.