Nieuwe sponsor: Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence is een sponsorovereenkomst aangegaan met De Ontdekfabriek in Eindhoven. Door deze samenwerking helpt Hexagon Manufacturing Intelligence mee om ieder kind zijn of haar passie voor onderzoeken, ontwerpen, techniek en innovatie te laten ontdekken. 

Technologische (door)ontwikkelingen ontstaan volgens Hexagon nooit zomaar. Ze ontstaan doordat gepassioneerde techneuten zich daar dag en nacht vol overgave voor inzetten. Techniek speelt een steeds belangrijkere rol in ons dagelijkse leven. De basis van al deze technieken ligt nog altijd bij de menselijke handen en het menselijke brein. En juist hiervoor is het van cruciaal belang dat we de aandacht blijven houden voor het enthousiasmeren van de jeugd voor techniek aldus Ankie Janssen van Hexagon. Want hoe basaal het ook klinkt “de jeugd heeft de toekomst en zonder de instroom van nieuwe generaties met een nieuwe visies en ideeën zal de techniek stil komen te staan.” 

Over Hexagon Manufacturing IntelligenceHexagon Manufacturing Intelligence helpt industriële producenten de baanbrekende technologieën van vandaag en de levensveranderende producten van morgen te ontwikkelen. Als toonaangevende specialist in meet- en productieoplossingen, zijn onze expertises waarnemen, denken en handelen. Het verzamelen en analyseren van meetgegevens en het actief gebruiken hiervan. Dit geeft klanten het vertrouwen om hun productiesnelheid te verhogen en de productiviteit te verbeteren, terwijl de kwaliteit van het product ook omhoog gaat.

Met een netwerk van lokale servicecentra, productiefaciliteiten en commerciële vestigingen verspreid over vijf continenten, vormen wij op een slimme manier veranderingen in productieprocessen, zodat er een wereld ontstaat waar kwaliteit de productiviteit aanstuurt.

Hexagon is wereldleider op het gebied van digitale oplossingen die autonoom verbonden ecosystemen (ACE) creëren. Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) heeft ongeveer 18.000 medewerkers in 50 landen en een netto omzet van ca. 3,5 miljard euro. 

Hexagon op social media

LinkedIn |  Facebook |  Twitter

 • Nieuwe sponsor: Hexagon Manufacturing Intelligence gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Nieuwe sponsor: Hexagon Manufacturing Intelligence teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.