Nieuwe sponsor: Etteplan!

‘Engineering with a difference’, dat is de slogan van Etteplan. Uitdagingen aangaan en het verschil maken met slimme mensen en technologie en door creatief samen te werken.

Over samenwerken gesproken: Etteplan en TEGEMA hebben elkaar dit jaar gevonden en bundelen hun producten en engineeringdiensten op het gebied van technische documentatie, software, productieoplossingen en assemblage. Daardoor biedt de organisatie nóg meer creatieve en innovatieve oplossingen voor haar klanten. Nu en in de toekomst.

Over slimme mensen in die toekomst: het bedrijf beseft hoe belangrijk het is dat kinderen van jongs af aan hun creatieve- en technische talenten ontdekken. Dat is de reden om een sponsorsamenwerking met De Ontdekfabriek aan te gaan. Met een heuse 3D pen – normaliter gebruikt door kinderen tijdens Ontdekfabriek workshops – werd de overeenkomst ondertekend door Guido AbbenhuisPierre van Lamsweerde (Etteplan) en Chris Voets (De Ontdekfabriek).

Namens alle kinderen en jongeren die nog voor de keuze staan of creativiteit en techniek ook hún toekomst wordt: Etteplan, enorm bedankt!

En voor alle volwassenen die De Ontdekfabriek bezoeken: je krijgt voortaan een lekker Etteplan koekje bij je koffie. ‘Engineering with a difference’ it is!

 • Nieuwe sponsor: Etteplan! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Nieuwe sponsor: Etteplan! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.