Natuurlijke inkt maken met Roua en je eigen naam stempelen!

In de kerstvakantie, op 27 december 2021, hebben we een bijzondere dag in De Ontdekfabriek. We hebben dan Roua ALHalabi uitgenodigd. Roua zal jullie leren hoe je van natuurlijke producten verbazingwekkend veel verschillende kleuren inkt kunt maken. Elk natuurlijk pigment (uit kruiden, vruchten, bloemen, planten en stenen) heeft een unieke magie van kleur. Laten we experimenteren en uitzoeken welke kleuren er van komen!

Als je je inkten samen mer Roua klaar hebt gaan we aan de slag met de Snapmaker machine van De Ontdekfabriek om daarmee een stempel te maken met je eigen naam erop! Naast het programmeren van deze moderne machine maak je een mooie houten stempel in onze houtwerkplaats.

Je eigen T-shirt bedrukken

En… je raadt het al: als je je eigen inkt én naamstempel hebt kun je natuurlijk gaan…. stempelen! Breng zelf een lichtgekleurd t-shirt mee om te bedrukken.

Zin in? Ben er snel bij want het aantal plekken is beperkt.

Bestel hier een speciaal ticket dat recht geeft op: toegang tot De Ontdekfabriek (met alle ‘standaard’ activiteiten) + de inktworkshop met Roua + de stempelworkshop met de Snapmaker!

Willen je ouders niet stempelen? Zorg dan dat zij een (online) ticket hebben dat recht geeft op toegang tot De Ontdekfabriek op 27 december.

 • Natuurlijke inkt maken met Roua en je eigen naam stempelen! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Natuurlijke inkt maken met Roua en je eigen naam stempelen! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.