Klassikaal en digitaal (thuis)onderwijs

Naar een leuk en leerzaam einde van het schooljaar

Wat een goed nieuws: de basisscholen mogen weer opstarten! Wel spannend hoe dat allemaal gaat werken natuurlijk. Het sociale groepsaspect (zal zeker in het begin) centraal moeten staan, maar ook moet er een nieuwe combinatie gevonden worden tussen instructie in de klas en nóg zelfstandiger thuisonderwijs.

Lees hier hoe onze Uitvindersprojecten daarop inspelen.

We vertrouwen erop dat we jullie (leerlingen) hiermee een mooi én leerzaam einde van een heel bijzonder schooljaar kunnen bieden.

 • Klassikaal en digitaal (thuis)onderwijs gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Klassikaal en digitaal (thuis)onderwijs teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.