De 3 aankondigingen van Prodrive

Prodrive Technologies is niet meer weg te denken uit het Brainport Eindhoven ecosysteem. Wat je misschien niet wist is dat Prodrive ook vestigingen heeft in Israel, Duitsland, China en Japan. Op 9 oktober werd de nieuwe vestiging in de USA officieel geopend. En hóe!

Het was namelijk niemand minder dan onze eigen koningin Máxima die via een beeldverbinding de nieuwe fabriek in Boston opende! Wat opvallend was waren haar woorden: ““I’m very happy to see you (Prodrive) are creating relationships with education to help create those new jobs and talent of the future.”

Prodrive officieel sponsor

Wij denken natuurlijk dat de koningin doelde op de samenwerking met De Ontdekfabriek. We zijn namelijk enorm trots om te kunnen melden dat Prodrive officieel sponsor van De Ontdekfabriek geworden is!

Pieter Janssen, CEO, van Prodrive kondigde dit aan in het persbericht van de Amerikaanse opening: “The Discovery Factory is catered to children, letting them playfully become aware about science and technology.”

Wij vinden dat wat wij doen in het Engels nóg mooier klinkt! En we bedanken Prodrive in de hoop dat we nog jarenlang met hun hulp alle kinderen en jongeren spelenderwijs met techniek en creativiteit in aanraking mogen brengen.

 • De 3 aankondigingen van Prodrive gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • De 3 aankondigingen van Prodrive teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.