Winterchills!

Bang om je te vervelen in de kerstvakantie? Na een succesvol SummerviBes de afgelopen zomer, start Gemeente Breda in samenwerking met partners in de stad op 20 december het winterprogramma voor kinderen en jongeren: WinterChills. WinterChills voorziet in activiteiten in alle wijken van Breda voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en jongeren van 13 tot 18 jaar. Dus ook in Coronatijd is er genoeg te beleven.

Reserveer je gratis ticket voor Winterchills in De Uitvindfabriek

De Uitvindfabriek is één van de locaties van Winterchills. Bij ons kun je in de kerstvakantie ‘s middags deelnemen aan leuke kerstworkshops! Reserveer daarvoor snel je ticket (ticket verplicht voor kinderen en volwassenen), want… vol is vol. Enne… lees wel eerst even onze coronamaatregelen natuurlijk.

Vergeet niet om te kijken wat andere partners in de stad te bieden hebben. Dat kan op www.winterchills.nl.

 • Winterchills! gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Winterchills! teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.