Zomervakantie 2012

Tijdens de laatste week van de zomervakantie (regio zuid-Nederland) is De Ontdekfabriek weer geopend voor het publiek. De openingsdagen en -tijden zijn: dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 augustus 2012 tussen 10.00 en 17.30 uur.

Met ingang van 12 augustus 2012 is De Ontdekfabriek weer geopend op elke zondag en woensdagmiddag.

Voor speciale bijeenkomsten/projecten is De Ontdekfabriek beschikbaar in de vakantieperiode. Neem daarvoor contact op via info@deontdekfabriek.nl .

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Zomervakantie 2012 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Zomervakantie 2012 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.