Tot en met juni 2014 ook op zaterdag

De Ontdekfabriek wordt steeds populairder! Daarom hebben we besloten dat we tot en met juni 2014 ook elke zaterdagmiddag opengaan voor “vrij” bezoek (reserveren niet nodig) en kinderfeestjes (reserveren wel nodig).

De openingstijden op zaterdagen zijn van 13.00 tot 18.00 uur. Tijdens zaterdagen in schoolvakanties (regio zuid) waarop we extra geopend zijn gelden andere openingstijden voor de zaterdagen: 11.00 tot 17.00 uur.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Tot en met juni 2014 ook op zaterdag gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Tot en met juni 2014 ook op zaterdag teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.