Vanaf 21 september ook open op woensdagmiddag

Vanaf woensdag 21 september kan jong en oud ook elke woensdagmiddag avonturen beleven in De Ontdekfabriek. Op de nieuwe locatie is er bovendien meer plek voor kinderfeestjes. Dus voor iedereen die op een woensdagmiddag een kinderfeestje wil ‘bouwen’: reserveer via info@deontdekfabriek.nl . Natuurlijk kunnen ‘losse’ bezoekers ook zonder reservering terecht. Op woensdag is De Ontdekfabriek geopend van 13.00 tot 17.30 uur. Naast woensdagmiddag is De Ontdekfabriek ook elke zondag van 11.00 tot 17.00 uur open.

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • Vanaf 21 september ook open op woensdagmiddag gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Vanaf 21 september ook open op woensdagmiddag teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.